Start verkoop op donderdag 26 maart a.s.

Online inschrijving start om 17.00 uur

Goed nieuws over het nieuwbouwproject Wonen in de Maere! De datum start verkoop is bekend! Zet donderdag 26 maart in uw agenda, dan start om 17.00 uur online de inschrijving.

U kunt zich nu alvast oriënteren op het woningaanbod. Alle informatie over de woningen staat op de website gepubliceerd. 
 
Online inschrijven
Op donderdag 26  maart vanaf ca. 17.00 uur kunt u alle verkoopinformatie online vinden, waaronder de verkoopbrochure en prijslijst.

Vanaf dat moment is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier dat vanaf dat moment online is. U kunt maximaal 6 voorkeuren doorgeven. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. U heeft voldoende tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op dinsdag 31 maart om 17.00 uur.
 
Toewijzing woningen
De toewijzing volgt direct daarna. U wordt daaropvolgend geïnformeerd over de uitslag. Alle inschrijvers ontvangen een bericht per e-mail.
 
De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek.  U ontvangt een e-mail als u geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen. U wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst zijn.

Groenhypotheek
Wonen in de Maere heeft een Groenverklaring. Dit betekent dat u een Groenhypotheek kunt afsluiten. Met een GroenHypotheek krijgt u tijdens de eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast*.

*Infomeer naar de voorwaarden bij uw hypotheekadviseur.

Menu